Cleanroom Academy

Onder de naam SRBA Cleanroom Academy bieden wij een bescheiden pakket van scholingsmogelijkheden aan voor de cleanroom gebruiker.

Cleanroom Academy

Op deze site treft u veel activiteiten aan die SRBA in de vorm van producten, uitvoeringswerk of dienstverlening aanbiedt. SRBA tracht met deze diversiteit aan diensten en producten een “all-in one concept” aan te bieden voor optimale cleanroom techniek. Stel dat jouw organisatie gekozen heeft voor het gebruik maken van al deze diensten, dan ben je in ieder geval uitstekend geëquipeerd voor een optimale uitvoering aan cleanroom werkzaamheden.

Onder de naam SRBA Cleanroom Academy bieden wij een bescheiden pakket van scholingsmogelijkheden aan voor de cleanroom gebruiker. Let wel; de mens is in een cleanroom vaak de grootste bedreiging voor contaminatie. Kunnen organisaties ervan op aan dat het gedrag, de reinigingswerkzaamheden of het opvolgen van het kledingregime ook daadwerkelijk door medewerkers worden nageleefd? Begrijpen zij ook werkelijk het belang van een goed functionerende cleanroom en snappen ze iets van cleanroom technologie in zijn algemeen?

De SRBA Academy heeft in samenwerking met haar PP4C partners enkele korte opleidingen samengesteld die op bedrijfslocaties worden gegeven door ervaren mensen uit de cleanroom techniek. Ten aanzien van dagelijks terug kerende reinigingswerkzaamheden in de cleanroom beschikken we over zeer ervaren leraren uit de SVS-wereld.

Interesse in een basisopleiding voor uw medewerkers? Neem gerust contact op en wij staan klaar!

 

Copyright 2023 © SRBA Group