Innovatie en duurzaamheid bij SRBA

Bij SRBA blijven we innoveren, zowel in onze ontwerpen als in onze dienstverlening. De komende jaren verwachten we als organisatie verdere stappen te zetten in onze digitale transformatie, zijn we bewust bezig met de duurzaamheid van onze inrichtingen en streven we goed en verantwoordelijk werkgeverschap na. Zo zijn we BREEAM en VCA gecertificeerd en werken we met FSC gecertificeerde materialen en leveranciers.

De komende jaren verwachten we samen met onze opdrachtgevers nog meer stappen te zetten richting duurzame ruimtes en duurzame projecten. We werken bijvoorbeeld met energiebesparende en energievriendelijke materialen, verwerken restmateriaal zoveel mogelijk om afval te voorkomen en hergebruiken zoveel mogelijk oude materialen. Daarnaast verwachten we dat onze methode van prefab bouwen in de toekomst een nog grotere rol gaat spelen in de verdere transitie naar circulair bouwen. Prefab vereenvoudigt namelijk niet alleen monteren, maar ook demonteren en vergroot daarmee de mogelijkheden van hergebruik. Bij veel projecten, bijvoorbeeld in de retail, is een groot deel van het interieur weer “op te pakken” voor (her)gebruik op een andere locatie.

Wij helpen u graag mee met het maken van de juiste verantwoorde materiaalkeuzes maar kunnen uw proces ook goed begeleiden wanneer u uw interieur wil aanpassen maar met behoud van uw huidige materialen. Met hergebruik realiseren we vernieuwing op duurzame en kostenefficiënte wijze.

Uitgelichte projecten
Copyright 2023 © SRBA Group